Työnäytteitä

Tähän on koottu muutamia erilaisia työnäytteitä. Asiakkaina on ollut mm. Serus Media Oy, Aava & Bang Oy, Provenio Consulting Oy, Werner Söderström Oy, Edita Oy, Kustannusosakeyhtiö Tammi, Työturvallisuuskeskus, Museovirasto, Ulkopolitiikka-lehti, Journalistiliitto, Lahden ammattikorkeakoulu ja useita eri rekisteröityjä yhdistyksiä.

Liikkeellä.fi

Liikkeellä.fi

LeasePlan Finlandin uutissivustolle suunniteltu uusi ilme omaa tuotantoa. Projekti tehty Seruksen kanssa yhteistyössä. Tekninen toteutus toisen alihankkijan.

Sivun ylälaitaan
Seruksen uusi logo

Seruksen logo

Serukselle suunniteltu uusi logo ja muiden graafisten aineistojen uudistus on myös työn alla.

Sivun ylälaitaan
Nordic Business Report

Nordic Business Report

Nordic Business Report on tehty Serus Median kanssa yhteistyönä. Lehtien ulkoasut, taitot ja kannet omaa tuontantoa viimeiset kolme vuotta. Nordic Business Report on julkaistu Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Olen lisäksi suunnitellut ja taittanut Nordic Business Forumin seminaarilehteä ja sähköisesti jaeltavaa Executive Summary -julkaisua.

Sivun ylälaitaan
Liikkeellä-lehti

Liikkeellä

LeasePlan Finlandin asiakaslehti Liikkeellä on tehty Serus Median kanssa yhteistyönä. Lehtien uusi ulkoasu, taitot ja kannet omaa tuontantoa. Lehteen suunniteltu ja tehty myös useita infograafeja. LeasePlanille on tehty myös paljon erilaisia sähköisiä ja painettuja julkaisuja sekä suunniteltu Liikkeellä.fi-uutissivuston uusi layout, tosin uutta sivustoa ei ole vielä ehditty julkaisemaan.

Sivun ylälaitaan
Nylund talotekniikka -lehti

Nylund Talotekniikka

Nylundin asiakaslehti on tehty Serus Median kanssa yhteistyönä. Lehtien uusi ulkoasu, taitot ja kannet omaa tuontantoa.

Sivun ylälaitaan
Nylundin yritysilme

Nylundin yritysilme

Uudistin äskettäin Nylundin yritysilmeen ja aineistoja. Uudistuksen toimeenpano on vielä kesken.

Sivun ylälaitaan
Accountor Journal

Accountor Journal

Serus Median kanssa yhteistyönä tehty lehti, joka on suunnattu Accountorin eri sidosryhmille. Lehden ulkoasu, taitto ja kansi omaa tuontantoa. Lehden ulkoasu suunniteltu omaksi kokonaisuudeksi, mutta yhdennäköisyyttä haettu yrityksen uuden ilmeen kanssa.

Sivun ylälaitaan
Tukikohta ry

Tukikohta ry:n visuaalinen konsepti

Yhdistykselle suunniteltu logo, yritysilme ja muutamia sovelluksia siitä, kuten verkkosivut, käyntikortit, roll-up, esitteitä ja vuosikertomus.

Sivun ylälaitaan
Minanssi-logo

Minanssi Oy:n visuaalinen konsepti

Minanssi Oy:lle suunniteltu logo, yritysilme ja muutamia sovelluksia siitä, kuten verkkosivut, käyntikortti, viestilehtiö, lomakepohja ja kirjekuori. Verkkosivun kuva myös omaa tuotantoa.

Sivun ylälaitaan
Esitteitä

Erilaisia esitteitä ja mainoksia

Eri toimijoille on tehnyt paljon erilaisia esitteitä, messulehtiä, mainoksia, roll-upeja ja muita erilaisia markkinointiaineistoja.

Sivun ylälaitaan
Älä jätä lemmikkiä autoon

Infografiikkaa

Infografiikkaa on suunniteltu ja tehty esimerkiksi Liikkeellä-, Ulkopolitiikka-lehteen (vas.), moniin raportteihin ja muihin julkaisuihin.

Sivun ylälaitaan
Trubaduurin komppikirja

Erilaisia kirjatöitä

Muun muassa WSOY:lle ja Editalle suunniteltu kirjojen ulkoasuja ja kansia, kuten Trubaduurin komppikirja (Snåre), Tuijotin tulehen kauan (Koivisto) ja Sunnuntaikalastajan opas (Koli). Myös Serus Median kanssa yhteistyössä tehty useita kirjoja esimerkiksi Suomen Kuljetusturvalle.

Sivun ylälaitaan